Futsal

2024.01.12. 16:12

Nehezen hozta el a pontokat a Siland

Az NB III-as régiós bajnokság 3. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, a Dirner-Siland FC a sereghajtó Bordány vendége volt. Nehezen, de végül hozta a kötelezőt a kecskeméti együttes. 

Nyitray András

Fordulatos meccset játszott ezúttal a Siland

Fotó: Bús Csaba

A Bordánynak még nem volt pontja ebben az idényben, így könnyűnek tűnő kirándulás várt a Silandra. Így is indult a meccs, hiszen alig három perc alatt háromszor talált be a vendég gárda, Kanyó János duplázott, közte Kiss Szabolcs is eredményes volt (0–3). A Bordány viszont alaposan felszívta magát, rendre kihasználva a kecskeméti védekezési hibákat, ennek eredményeként a 9. percben Meszes és Márton duplái után már a hazaiaknál volt az előny (4–3). Szünetig további izgalmak maradtak még, Szabó és Kanyó ismét megfordította az állást, de Márton alakított ki végül az 5–5-ös félidei állást. Fordulás után Kanyó megint gyorsan duplázott, illetve Pászti is betalált, s bár a hajrában a hazaiak megint feljöttek egy gólra, Kanyó hatodik találatával lezárta a meccset (7–9). 

Bordány SK–Dirner Siland FC 7–9 (5–5) 

Zákányszék. V: Minda (Halász, Vajda) 

Bordány: Balogh – Márton, Gyuris, Meszes, Vas. Csere: Czékus, Halászi

Siland: Czakó – Szabó G., Tóth K., Kanyó J., Kiss Sz. Csere: Pászti, Böde, Kanyó M., Herczeg. 

Gól: Márton (6., 9., 14., 36.), Meszes (8., 9.), Halászi (37.) ill. Kanyó J. (2., 3., 10., 24., 30., 40.), Kiss Sz. (2.), Szabó G. (12.), Pászti (27.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában