Teremfoci

2024.01.28. 13:06

Az Eversport nyerte a majsai teremfoci bajnokságot – galériával

Hosszú kihagyás után ismét megrendezték a majsai téli teremfoci bajnokságot. A decemberben kezdődött küzdelmekben tíz csapat vett részt, melyek 2x25 perces mérkőzéseket játszottak.

Tapodi Kálmán

Kun-Szabó Tibor, az Eversport vezetője a győztesnek járó kupával

Fotó: Tapodi Kálmán

Az már az utolsó előtti fordulóban eldőlt, hogy a bajnok az Evesport csapata lesz. A bajnokok egyszer sem kaptak ki, nyolc mérkőzésüket megnyerték, míg egyszer döntetlent játszottak. 

Fotó: Tapodi Kálmán

Az első helyezett 45 gólt szerzett és 7 gólt kapott. A tabella második helyezettje a Yáng Boyz, hétszer győzött és két alkalommal veszített. A bronzérmes Mythos gárdája hat győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel zárt.

A torna gólkirálya 24 góllal Tóth Dominik (Csólyospálos) lett, a legjobb kapus díját pedig csapattársa, a 18 éves Menyhárt Dominik vehette át. A legjobb játékos címet a szintén 18 éves Baranyi Ádám (Eversport) érdemelte ki, aki Kiskunmajsán kezdte a pályfutását és jelenleg a vármegyei II. osztályban szereplő Csengele KSE játékosa. A különdíjakat és az érmeket Török Tibor, a Bács-Kiskun Vármegyei Labdarúgó Szövetség versenybizottságának elnöke, Patkós Zsolt, Kiskunmajsa polgármestere, Juhász Sándor a majsai gyógy- és élményfürdőt működtető Jonathermál Zrt. vezérigazgatója, valamint a bajnokság főszervezői: Szívós István és Á. Furus Gergő adták át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában