Birkózás

2023.09.18. 12:29

Tartalmas hétvégén vannak túl a Soltvadkerti TE versenyzői

Rengeteg versenyen vettek részt a Soltvadkerti TE ifjú versenyzői a hétvége folyamán, hiszen a diákolimpiák mellett nemzetközi megmérettetés is várt a fiatalokra. 

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Pénteken Dági Patrik lépett pályára az U15-ös kötött fogású diákolimpia döntőjében, ahol viszont vereséget szenvedett ferencvárosi riválisával szemben, így nem folytathatta a további küzdelmeket

Szombaton Diák I. és Diák II. kötött fogású, illetve szabad fogású területi selejtezőket rendezték. Az STE versenyzői összesen hét éremmel gazdagodtak a két eseményen, Ilyés Zoltán közülük aranyérmes lett ráadásul. Nagy Milán, Lippai Áron, Heiszenberger Alex, Maczelka Gellért és Dobos Donát ezüstérmet, Virág Bálint bronzérmet szerzett. 

Vasárnap a szerbiai Zentán vett részt nemzetközi versenyen a klub, ahol 12 versenyzővel nevezett a különböző küzdelmekre. A mérleg ezúttal összesen kilenc érem volt a soltvadkertiek szempontjából., Banán Panka, Ilyés Zoltán és Nagy Péter Dominik nyert aranyérmet. Dobos Donát ezüstéremmel gazdagodott, míg Farkas Viktor, Tóth Kerim, Tímár Balázs és Lippai Áron ugyancsak felállhatott még a dobogóra. 

A soltvadkertiek két nap alatt így 16 dobogós helyezéssel, ezen belül négy aranyéremmel zártak. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában