Labdarúgás

2023.09.13. 19:55

Gólparádét rendeztek a kupában Érsekcsanádon és Csólyospáloson

Szerdán rendezték meg a Bács-Kiskun vármegyei kupa második körét. Ebben a fordulóban már a vármegyei első osztályú csapatok is beszálltak a küzdelembe. Meglepetést nem között ez a kör, a magasabb osztályú csapatok mindenütt igazolták a papírformát, ki nagyobb, ki kisebb fölénnyel.

Vincze Miklós

A kalocsai Farkas Zalán két gólt szerzett Érsekcsanádon.

Fotó: Bús Csaba

A legjobb eredményt magasabban kvalifikált csapat ellen a Szakmár érte el, ők 2–2-es döntetlen után csak 11-esekkel maradtak alul a Nemesnádudvar ellenében. Igazi gólparádét hozott az Érsekcsanád-Kalocsa találkozó. A hazaiak a szünetben még 2–1-re vezettek, a második játékrészben a Kalocsa öt perc alatt 2–4-re módosította az állást. Szabados Leonárd 3–4-re kozmetikázott, erre újabb két vendéggól jött. 3–6 után Szabados Leonárd és Taba Barna még egyszer felhozta a Csanádot 5–6-ra, végül Farkas Zalán állította be az 5–7-es végeredményt. 1–4-ről följött 3–4-re a Csólyospálos a Kiskőrös vendéglátójaként, a vendégek végül 6–3 arányban győztek és jutottak tovább. Balotaszálláson a Kunfehértó nyerte a szomszédvári derbit – a hazaiak a 18. perctől emberhátrányban küzdöttek –, szoros meccsen győzte le az uszódot a Dunapataj. 

Eredmények: Solti FC (II.)–Akasztó FC (I.) 1–3, Izsáki SSE (III.)–Harta SE 0–8 (I.), Fülöpszállási SE (III.)–Apostag KSE (II.) 1–3, Kerekegyházi SE (II.)–Kiskunfélegyháza (I.) 1–4, Tiszaug KSE (III.)–Lajosmizsei VLC (I.) 0–11, Ágasegyháza SE (III.)–Kecskeméti LC (I.) 0–5, Jakabszállás KSE (III.)–SC Hírös-Ép (I.) 0–3, Csólyospálos (II.)–Kiskőrösi LC (I.) 3–6, Kiskunmajsa FC (II.)–Kecel FC (I.) 0–1, Bócsai BL SE (III.)–Soltvadkerti TE Soltút (I.) 1–8, Balotaszállás FC (III.)–Kunfehértó KSE (III.) 1–3, Dusnok KSE (II.)–Bajai LC (I.) 1–5, Érsekcsanádi KSKE (II.)–Anda Kalocsa FC (I.) 5–7, Dunapataji KSE (III.)–Uszód KSE (III.) 3–2, Szakmári KSE (III.)–Nemesnádudvari KSE (II.) 2–2, büntetőkkel 2–4, Kenderes SE (III.)–Kunbajai SE (I.) 0–10, Madarasi SE (III.)–Bácsalmási PVSE (I.) 0–3, Dunagyöngye SK (III.)– Borotai SE (II.) 1–3, Kisszállási SC–Garai KSE (III.) 0–3.

Elmaradt a Katonatelepi SE (III.)–Nyárlőrinci LSC (II.), Kunszállás SE (II.)–Lakiteleki TE (II.), a Császártöltés EFSK (III.)–Főnix SE Foktő (II.) és a Katymári FC (III.)–Jánoshalmi FC (I.) mérkőzés, játék nélkül jutott tovább a Nyárlőrinc, a Kunszállás, a Foktő és a Jánoshalma. A vármegyei kupa harmadik fordulóját szeptember 27-én rendezik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában