Labdarúgás

2023.07.11. 07:00

Skóciába igazolt a Foktő játékosa, Fekete Johnny

Fekete Johnny, a vármegyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában szereplő, ott a mögöttünk álló idényben a 2. helyet megszerző Főnix SE Foktő játékosa Skóciába igazolt.

Vincze Miklós

Fekete Johnny az új igazolások között a skót gárda honlapján.

Fotó: Fauldhouse United honlapja

A 2004-es születésű Fekete Johnny, a Foktő játékosa egy évvel ezelőtt már járt próbajátékon Skóciában, az idén pedig már nem csak próbajátékra megy, hanem le is igazolta a játékost a skót harmadosztályban szereplő Fauldhouse United FC. A Foktő játékosa a szigetországi klub honlapján már az új igazolások közt szerepel.

– Az egyik szemünk sír, a másik nevet – reagált Perity Ádám, a játékos immáron volt csapattársa. – Nagy dolog, hogy a labdarúgás hazájában folytatja, ugyanakkor a mi csapatunkból pedig nagyon fog hiányozni.

Nem csoda, hiszen Fekete Johnny a csapata egyik legjobbja volt, összesen 67 meccsel és 79 szerzett góllal a háta mögött int búcsút a foktői gárdának, amelynek színeiben a megyei harmadosztályban aranyérmet, a megyei másodosztályban ezüstérmet, valamint a megyei U19-es bajnokságban arany- és ezüstérmet is szerzett.

– Látványos játékával, és kiemelkedő technikai adottságaival hamar a közönség kedvence lett, mi tagadás, rettentően fog hiányozni a támadósorunkból. De nagyon köszönünk neki mindent, amit a csapatért tett, és nagyon sok sikert kívánunk neki – jelentette ki a csapattárs. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában