Futsal

2023.05.15. 21:57

Nehéz helyzetbe került a Frogs

A férfi futsal NB III. rájátszásában a csongrádi régió bajnoka, az NNC Frogs Lajosmizsei FC hétfő este megkezdte a küzdelmeket a feljutásért. A „Békák” ellenfele a Rabel Fanatic az első körben, mely a hevesi csoport küzdelmeit nyerte meg.

Nyitray András

Peltzer Márk kapuját négyszer vették be

Fotó: Bús Csaba

Az első mérkőzést Lajosmizsén rendezték, ez megtippelhető volt már a létszámok alapján is, hiszen amíg a Rabel Fanatic csupán három cserével érkezett, addig a Frogs gyakorlatilag mindenkit bevetett, aki a szezon során mezt öltött korábban. Nagy különbség volt viszont abban, hogy melyik csapat maradt inkább játékban az NB III-as bajnokságot követően, hiszen amíg a vendégek még április végén is tétmeccset játszottak, addig a Frogs már március közepén befejezte saját ligáját.

Hogy ezért vagy sem, de a mérkőzést a Rabel kezdte jobban, Nagy Tibor már a 9. percben bevette a lajosmizsei kaput, majd a 14. minutumban már Győrfi növelte az előnyt, így 2–0-ra vezettek a szünetben a vendégek. A második félidőben sokat tett a Lajosmizse a szépítésért, de a hajráig nem rezdült meg a háló, akkor sem a jó oldalon ráadásul. A 34. percben Fellegi növelte háromra a különbséget. Bár alig egy perc elteltével Márki kozmetikázni tudott az eredményen, az utolsó Gruberé volt a végén, így a Rabel Fanatic 4–1-re nyert idegenben.

A visszavágót péntek este 19 óra 30 perckor rendezik Turán. Az biztos, hogy a Békáktól nagy bravúrra lenne szükség a fordításhoz.

NNC Frogs Lajosmizsei FC–Rabel Fanatic 1–4 (0–2)

Lajosmizse. Vezette: Kakuk (Juhász Sz., Bacsi)

Frogs: Peltzer M. – Kovács J., Márki, Dobosi, Treiber G. Csere: Barna R., Somogyi, Szarka, Surányi, Treiber Sz., Faragó B., Sajó, Szabó Sz., Kis D.

Fanatic: Németh M. – Győrfi, Fellegi, Farkas P., Nagy R. Csere: Gruber, Baranyai, Nagy T.

Gól: Márki (35.) ill. Nagy T. (9.), Győrfi (14.), Fellegi (34.), Gruber (40.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában