Baon podcast

2023.05.13. 16:17

Mindenki örül a másik sikerének – podcast

Megváltozott Menyhért Ivett fitneszedző élete, amióta felfedezte az erőemelést és részt vett pár versenyen is. Megtapasztalta a versenyzői összetartást, a segítőkész ellenfeleket.

Márton Anna

Menyhért Ivett

Fotó: Kapott fotó

A kemény női külső sokszor érzékeny női lelket takar. Ivett örömmel készül az edzéseire, boldog, hogy megélheti a versenylázat, szemében az elszántság, kedvesség és határozottság tükröződik. Az erőemelés hobbi sport, a versenyeken három gyakorlat a mérvadó: guggolás, fekve nyomás és felhúzás. Nincs lendületből mozgás. A fiatal lány 12 éves fitneszedzés után fedezte fel, hogy hozzá inkább az erősportok állnak közelebb. Mint a riportból kiderül, ő mindig erős akart lenni, már gyermekkorában is imádta, ha megmutathatta az erejét. Nem szereti a tipikus női házimunkát, szívesebben pakol fát. A párja ébresztette fel benne a kíváncsiságot az erőemelés iránt.

– Mindig is szerettem erős lenni és végre megtaláltam azt a vonalat, ahol ezt ki is élhetem, ahol elővehetem a maszkulinabb énemet – fogalmazott Ivett. Szereti a versenyeket, szerinte sokkal jobban, objektívebben mérhető a teljesítmény, mint a fitneszben.

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában