Labdarúgás

2023.05.06. 20:48

Délen legyőzte a Kelebia a Mélykút csapatát

A hétvégén a 24. fordulót rendezték meg a vármegyei másodosztályú bajnokságban. A Déli csoportban szombatra egy mérkőzés jutott.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Eredetileg két mérkőzést játszottak volna le ezen a szombaton, ám a Kiskunhalasi FC–Dusnok KSE mérkőzés elmaradt. A hazai csapat nem tudott kiállni, a győztesnek járó három pontot 0–3-as gólkülönbséggel a Dusnok kapta. 

A másik mérkőzésen az idei tavaszon idegenben parádésan játszó Kelebia hazai pályán is győzni tudott, nem is akárki, hanem a 3. helyen tanyázó Mélykút vendéglátójaként.

Kelebia KNSK–Mélykúti SE 2–1 (1–0)

Kelebia, vezette: Tasnádi Dávid (Molnár Alex, Barta Viktória)

Kelebia: Milasin – Miklós Balogh (Szabó E. 66.), Fülöp, Honfi B. (Patócs 46.), Márki, Szalma L., Lengyel, Szalma T., Kátai (Ürmös 78.), Óvári (Szabadi 55.), Gregó. Technikai vezető: Milasin Dániel

Mélykút: Maráczi – Madarász (Gyetvai 63.) Vörös (Bényi), Balla, Borsos, Puczi (Ugri 62.), Facskó, Hauk, Boldizsár (Agócs 72.), horváth Z., Kiss M. (Papp 62.). Technikai vezető: Kiss Gábor

Gól: Márki 7., Kátai 58., ill. Hauk 73. perc. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában