Katasztrófavédelem

2024.05.03. 08:45

Leszakadt faágak és balesetek miatt is vonultak a tűzoltók Bács-Kiskunban

Két tűzeset és négy műszaki mentés miatt vonultak a tűzoltók Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Egy nagyméretű faág leszakadt és három gépjárműre esett csütörtökön reggel Kecskeméten, a Szent István körúton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a faágat láncfűrésszel eltávolították. Személyi sérülés nem történt – derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

Rescue,Team,Of,Firefighters,Arrive,On,The,Car,Crash,Traffic
Több helyre is riasztották a Bács-Kiskun vármegyei tűzoltókat
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

100 négyzetméteren avar, gaz égett csütörtökön délelőtt Kalocsán, a Meszesi Duna-parton. A tüzet a kalocsai hivatásos tűzoltók 2 vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották.

Baján, Méhész-fokon egy fa tetőre szakadt csütörtökön délután. A bajai hivatásos tűzoltók a fát láncfűrésszel eltávolították, személyi sérülés nem történt.

Egy személygépkocsi cseppfolyósított gázt szállító tartálykocsinak ütközött csütörtök délután, a 44-es úton Lakiteleknél. A tiszakécskei önkormányzati és a lakiteleki önkéntes tűzoltók a személygépjárművet áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették. A tartály üres, de tisztítatlan volt, a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Mobil Labor az iparbiztonsági helyszíni szemlét elvégezte. Személyi sérülés nem történt.

Egy motoros elesett és könnyebb sérülést szenvedett csütörtökön késő délután Tiszakécskén, a Templom téren. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a motort áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Foltokban a száraz fű égett csütörtök este a Csátalja külterületén található napelem-parknál. A nagybaracskai hivatásos és önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámokkal a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában