Úszás

2023.04.24. 13:27

Teltház volt a BÁCSVÍZ Kupa úszóversenyen

Nagy érdeklődést váltott ki a hétvégén a BÁCSVÍZ KVSC és a Kecskeméti Fürdő közös rendezésében lebonyolított BÁCSVÍZ kupa, amelyen a hazai versenyzők négy arany-, és egy ezüstérmet szereztek.

Vincze Miklós

Fotó: Bácsvíz-KVSC

A hétvégén megtelt a Kecskeméti Fürdő versenyuszodája, ugyanis a BÁCSVÍZ KVSC és a Kecskeméti Fürdő közös rendezésében tartott XXXVIII. BÁCSVÍZ Kupa úszóversenyen 38 csapat 591 versenyzője vett részt. A verseny két napja alatt az úszók 2715 alkalommal rajtolhattak, javíthattak az idejükön, szerezhették meg a szintidőket az országos bajnokságokon való szerepléshez vagy gyűjthették a pontokat csapataiknak.

Miközben a BÁCSVÍZ KVSC csapatának az egyik fele Kaposváron, a felnőtt országos bajnokságon versenyzett, addig a hazai vízben küzdő, további tizenhat hírös városi versenyző összesen négy aranyat és egy ezüstöt gyűjtött a hazai versenyen felkészítő edzőik, Nagy Zoltán és Bács Ferenc nagy örömére.

Aranyérmet szerzett: Kovács Nóra, Szalontai Roland

Ezüstérmet szerzett: Szabó Letti

Pontszerzőhelyen végzett: Kubicsek Csenge, Krajcsi Zolna, Kaczkó Lilien.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában