Birkózás

2023.04.17. 10:31

Három bronzérmet szereztek a félegyházi birkózók

Három helyszínen, rangos versenyeken léptek szőnyegre a félegyházi birkózók az elmúlt szombaton és mindenhonnan sikerült egy bronzérmet hazahozni.

Szentirmay Tamás

A képen: Bárány-Almási Bianka, aki a 69 kilogrammos fiúk között három győzelem és egy vereség után állhatott a dobogó harmadik fokára

Fotó: Szentirmay Tamás

A Kaposváron megrendezett 2023. évi diák I-es kötöttfogású országos bajnokságon Bárány-Almási Bianka, a 69 kilogrammos fiúk között három győzelem és egy vereség után állhatott a dobogó harmadik fokára.

Dorogon tizenegy nemzet, több, mint százötven kadét korú birkózója csapott össze, az U17-es kötöttfogású Fekete Gyémánt-kupán, amely a korosztály második válogató versenye volt. Ott Czakó Zoltán lett harmadik a 92 kilogrammosok között.

Ausztriában 30. alkalommal rendezték meg a „Flatz Austrian Open” elnevezésű nemzetközi versenyt Wolfurtban, a hol a magyarokon kívül finn, svájci, cseh, osztrák, spanyol, francia, kanadai, német, holland, brit és szlovák versenyzők is szőnyegre léptek. Az U20-as válogatott tagjaként Biblia Róbert, a 70 kilogrammos súlycsoportban bronzérmet szerzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában