Labdarúgás

2023.02.25. 11:27

Slágerpárosítás is akad a hétvégi felkészülési mérkőzések között

Egy héttel a bajnokság előtt megannyi pályán kifut a vármegyei bajnokság három osztályának hét csoportjában szereplő csapatok többsége, hogy elvégezzék az utolsó simításokat, miközben ma délután már egy hivatalos bajnokit is megvívnak a vármegye kettő Északi csoportjában.

Vincze Miklós

A mérkőzések sorát a Bajai LC nyitja

Fotó: Vincze Miklós

A mérkőzések sorát a Bajai LC nyitja, a vármegyei első osztály képzeletbeli dobogójának a harmadik fokán álló Sugó-partiak a Bátaszéket látják vendégül. Ezen a hétvégén már egy hivatalos bajnoki mérkőzést is lejátszanak, a vármegyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjában az Ágasegyháza–Kerekegyháza találkozót, ez a mérkőzés szombat délután 14 órakor kezdődik, akárcsak az a felkészülési meccs, amely abban a tekintetben kilóg a sorból, hogy két első osztályú csapat találkozik egymással, ráadásul ez a párosítás hivatalos bajnoki mérkőzésen igazi slágermérkőzés lenne, ugyanis a Kiskőrösi LC az Akasztó FC-t fogadja. 

Ezzel egy időben lép pályára a vármegye kettő Déli csoportjának az éllovasa, a Borota, a harmadosztályú Balotaszállás vendégeként. Egyfajta harmadosztályú csemegét láthat az, aki ezt a szombatot már nem bírja ki meccsnézés nélkül, és a harmadosztályú dobogósok erőviszonyai iránt érdeklődik, ugyanis a vármegye három Északi csoportjában a második helyen tanyázó Fülöpszállás a Nyugati csoportban harmadik Bátyával meccsel.

Vasárnap a Jánoshalmi FC a Miskovicz Bálint vezette Bölcskét fogadja hazai pályán, a jánoshalmi műfüves pályán délelőtt 11 órakor végzik el a kezdőrúgást. Ugyanebben az időpontban kezdi meg az egymás elleni meccsét a vármegye kettő Északi csoportjában szereplő Csólospálos és Nyárlőrinc, előbbi otthonában. Délután 14 óra 30 perces kezdettel a vármegye kettes Mélykút a vármegye hármas Katymárt fogadja hazai pályán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában