Labdarúgás

2023.02.25. 18:04

Döntetlen lett a bajnoki prológ

Szombaton délután pótolták az őszről tavaszra halasztott Ágasegyháza–Kerekegyháza mérkőzést a Bács-Kiskun vármegyei bajnokság Északi csoportjában. A két csapat gólnélküli döntetlenre végzett egymással.

Vincze Miklós

Az Ágasegyháza–Kerekegyháza mérkőzés döntetlennel zárult

Fotó: Gulyás Sándor / archív-felvétel

Szombaton délután fogadta újra a télen megerősödött Ágasegyháza a Kerekegyházát az ősszel újrajátszásra ítélt mérkőzésen. Egy héttel a vármegyei bajnoki rajt előtt a hazaiaknál több, a télen érkezett igazolás is bemutatkozhatott. A mérkőzésen egyik fél sem talált be a másik kapujába, így tél legvégére kialakult őszi végeredmény alapján az Ágasegyháza az őszt a 7., a Kerekegyháza pedig a 4. helyen zárta.

Ágasegyháza SE–Kerekegyházi SE 0–0

Ágasegyháza, vezette: Kaszala Mihály (Bosnyák Sándor, Csorba Gábor)

Ágasegyháza: Benkó – Lévai Zs. (Magyar), Kiss Sz. (Szinkó), Tapodi (Sipos), Szabovik, Horváth (Szász), Huber, Kenderes, Kadosa, Váczi, Ungor. (Gudmon).

Kerekegyháza: Hefler G. – Sahin-Tóth, Garaci, Szécsényi, Malecz, Hefler E. (Rózsa), Kovács S. (Gazdag), Boronkay, Szatmári, Bálint, Nagy N.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában