Futsal

2023.01.09. 07:00

Hazai pályán szerepel a Dirner-Siland és az NNC Frogs is

Hétfőn este hazai pályán vívja meg a soron következő bajnokiját a futsal NB III. Csongrád megyei csoportjában a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club és az NNC Frogs Lajosmizse. A kecskemétiek az éllovas St. Mihályt fogadják Izsákon, a mizseiek pedig a sereghajtó Apátfalvát, Lajosmizsén.

Vincze Miklós

Felvételünkön Kovács József, az NNC Frogs Lajosmizse játékosa látható

Fotó: Bús Csaba/archív felvétel

Hétfőn este teljes fordulót rendeznek a futsal NB III. Csongrádi megyei csoportjában. A teljes forduló sajnálatos módon két mérkőzést takar, hiszen a mezőny ötfősre apadt az őszi rajtot követően, ennek következtében négy kört fognak játszani egymással a versenyben lévő klubok.

Hétfőn este hazai pályán lép pályára mind a két Bács-Kiskun megyei NB III.-as gárda, a tabellán a 2. helyen álló Dirner-Siland Futsal Club az éllovas St. Mihály csapatát fogadja, a harmadik helyen álló NNC Frogs Lajosmizsei FC pedig az egyelőre pont nélkül sereghajtó Apátfalvát.

Nem kicsit a mérkőzés tétje a Dirner-Siland Futsal Club számára, hiszen győzelem esetén az akutális ellenfelüket megelőzve a tabella élére állhatnak a kecskemétiek. 

Marosvölgyi Attila, a Dirner-Siland szakvezetője a hozzáállással elégedett, gondok ugyanakkor vannak a csapat háza táján. – Nagy elszántsággal várjuk a ma esti mérkőzést, ugyanakkor sajnos nem teljes a keret, vannak sérültjeink Bakos Tamás és Fekete Attila személyében, és vannak, akik egyéb elfoglaltság miatt nem tudják vállalni a mérkőzést. Ennek ellenére erős kerettel várjuk a Szt. Mihály csapatát, a célunk pedig egyértelmű: itthon tartani a három pontot.

Az NNC Frogs a harmadik helyen áll, ellenfele, a sereghajtó Apátfalva még nem szerzett pontot. Az apátfalvaiak ugyanakkor éppen a múlt heti szereplésük alkalmával – amikor a Dirner-Siland vendégei voltak – bizonyították be, hogy nagy hiba lenne leírni őket. Attól ugyanakkor nem is kell tartani, hogy a lajosmizseiek bármilyen ellenfelet lebecsülnének, maximális koncentrációval készülnek a találkozóra.

Mind a két mérkőzés hétfőn este 20 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában