Labdarúgás

2022.12.16. 16:09

Pécsről igazolt a Kecskeméti TE

Pénteken megkezdte a felkészülést a Kecskeméti TE NB I-es csapata, a játékosok egyelőre még a konditeremben és a futó folyosón jöttek össze különböző mérésekre. A munka során azonban már egy új arc is feltűnt, Nikitscher Tamás a Pécsi MFC-től csatlakozik a kecskemétiekhez, miután a lila-fehérek kivásárolták élő szerződéséből a játékost. Bővült a szakmai stáb is, Dr. Koncz István csapatorvosként csatlakozik. 

Nyitray András

Dr. Fulis Andor és az új igazolás, Nikitscher Tamás

Forrás: Kecskeméti TE

Nikitscher Tamás 23 esztendős, Zalaegerszegen, Szombathelyen és Debrecenben pallérozódott az utánpótlásban. Felnőtt szinten a DEAC, a Makó, majd az utóbbi egy évben a Pécsi MFC játékosa volt. A PMFC-nél alapember volt a feljutásért szinte hibátlan teljesítménnyel küzdő, második helyen telelő együttesben, tavasszal 18, ősszel 19 mérkőzésen lépett pályára. 

– Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz szerződhettem. Igyekeztem minél jobb teljesítményt nyújtani az NB II-ben, hogy ez a lehetőség megadasson, és ezért nagyon hálás vagyok – mondta a játékos. 
A klub emellett egy szerződés hosszabbítást is bejelentett, a KTE saját nevelésű védője, Szalai Gábor új, hosszú távra szóló megállapodást írt alá a lila-fehérekkel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában