Kézilabda

2022.11.22. 19:09

A Ceglédet fogadta a KTE-Piroska Szörp

A férfi kézilabda NB I/B-ben szereplő Kecskeméti TE-Piroska Szörp kedden délután megkezdte a szereplését a Liga kupában. Tóth Norbert csapata az első osztályú Ceglédet fogadta, a vendégek igazolták a papírformát.

Vincze Miklós

A kecskeméti csapat kedden délután kezdte meg a szereplését a Liga Kupában, amelyben a B csoportba kapott besorolást, a Cegléd, a Dabas és a Gyöngyös társaságában. A mérkőzésnek az első osztályú gárda volt az esélyese, ezt igazolták is a ceglédiek. 12–19-es első félidő után a végeredmény 24–35 lett a Cegléd javára.

A kecskeméti csapatban Lukács Soma és Szakály Benedek hat-hat, Horváth Bálint négy, Szeverényi Bence három gólt szerzett. Kétszer talált be Csuzi Milán, egy-egy góllal vette ki a részét a hazai teljesítményből Forgács Tamás, Lukács Kornél és Papp István.

– Nehezen pörögtünk fel a találkozóra, ráadásul az első játékrészben naggyá tettük a Cegléd kapusát, a Cegléd persze profi csapat, élt a lehetőségekkel, és gyors gólokkal hamar nagy előnyre tett szert – értékelt Tóth Norbert, a kecskemétiek vezetőedzője. – A második félidőben védekezést váltottunk, agresszívabban kézilabdáztunk és ennek köszönhetően sikerült valamelyest felzárkóznunk, aztán belehibáztunk a támadásokba, így végül a Cegléd magabiztosan nyerte meg a találkozót. Negyedóránként forgattam a csapatot, a mérkőzést gyakorlás céljára is kihasználtuk, már a pénteki, Győr elleni bajnokira készültünk.

A kecskemétiek a következő bajnoki mérkőzésüket tehát Győrben vívják, az Agrofeed ETO UNI Győr 19 órai kezdettel fogadja Tóth Norbert gárdáját. Liga Kupa mérkőzést legközelebb december 21-én vívnak, akkor a Dabas KC látja vendégül a hírös városi csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában