Labdarúgás

2022.10.15. 20:52

Legyőzték a kunbajai öregfiúkat a bajaszentistváni vendéglátóik

Barátságos mérkőzésen csapott össze a Bajaszentistván öregfiúk csapata a Kunbaja korábbi évek fociját idéző gárdájával. A mérkőzés több volt, mint múltidézés: jó játékot és gólokat is hozott.

Vincze Miklós

A Bajaszentistván öregfiúk csapata.

Fotó: Moóri Dorka

A nyolcadik mérkőzését játszotta le az idén a Bajaszentistván öregfiúk csapata, az ellenfél a Kunbaja volt. Az évet ugyanebben a párosításban kezdték, csak akkor Kunbaján játszottak, a Bajaszentistván győzött 4–2 arányban. A visszavágót Sükösdön vívták meg a csapatok. A Bajaszentistván a Détári – Radics, Purger, Káli, Rebenszki, Kalocsai, Török, Császár, Barta, Éber, Sokacz kezdővel lépett pályára, a vendégeknél pedig a Palásti – Szalai , Kiss, Krix, Rapi, Kiss J. , Páhor, Patocskai, Benkő, Molnár, Blazev tizenegy kezdett. Csereként szóhoz jutott a hazai oldalon Csobolya, Gyurkity., Ottenthál, Moóri és Kvala, a vendégeknél pedig Varga, Zámbó és Hidasi. A hazai gólokat Török, Csobolya és Purger szerezték, kunbajai részről Molnár szerezte a szépítő gólt.

Ezzel a bajaszentistvániak számára még nincs vége az idei évnek, hiszen még ezután adják vissza a látogatást a szerbiai Zombornak, akikkel szintén tavasszal csaptak össze először, akkor hazai pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában