Labdarúgás / Galériával

2022.08.30. 09:38

Végig küzdelmes, nyílt meccsen győzött a Bokod

A Bácsbokod a Kisszállást fogadta a megyei harmadosztályú bajnokság Déli csoportjában, a nyitófordulóban. A mérkőzés nagy küzdelmet, szoros eredményt ígért, aki izgalmas találkozóra, nagy küzdelemre számított, nem csalódott.

Vincze Miklós

Izgalmas meccset játszott a két csapat.

Fotó: Jarmaczkiné Ispánovics Judit

Győzelemmel kezdett a Déli csoportban a nyáron jelentősen megújult Bácsbokod. Az egészen a mérkőzés végé jelző hármas sípszóig nyílt meccsen a gólszerzést már a meccs első negyedében lerendezték a felek. Mindjárt a 4. percben Újházi ment el a bal oldalon és adott be a 11-es pont környékére, ott az érkező Tóth jobbal a kapu jobb oldalába durrantott, 1–0. Tizenkét perccel később Tóth Martin kapott egy jó indítást, lekezelte a labdát, a védőjét egy esernyőcsellel becsapta, majd rávezette a kapusra a labdát és a jobb sarokba helyezett, 2–0. Két perc múlva szépítettek a vendégek. Szabadrúgást végezhettek el, a beívelt labdát követően Pipicz Zoltán volt az, aki a hosszú sarokba fejelt, 2–1. Az első játékrészben a hazai csapat játszott fölényben, a második játékrészben a Kisszállás vette át az irányítást. Nagyon sokat tettek a vendégek az egyenlítés érdekében, erőfeszítéseiket azonban nem koronázta siker, az eredmény nem változott, így 2–1-es győzelemmel rajtolt a Bácsbokod.

– Az első félidővel maximálisan elégedett voltam, nagyon jól mentek a srácok, megérdemelten szereztünk vezetést – értékelt Molnár Csaba, a csapat játékosa. – A második játékrészben fölénybe kerültek a vendégek, és különösen az utolsó húsz percben elég nagy nyomást gyakoroltak ránk. Mi tagadás, kegyetlenül elfáradtunk ebben a melegben, ki is használtuk az összes cserénket, és így sikerült megtartanunk az első játékrészben kiharcolt előnyt. Nagyon értékes a számunkra ez a három pont.

– Büszke vagyok a játékosainkra, mivel egy, a számukra új játék rendszer tanulásának, begyakorlásának a kezdetén vannak, és e téren az apró, de kijavítható hibákkal együtt már most jó úton járnak – értékelt Tóbiás Mihály, a Kisszállás technikai vezetője. – Fegyelmezett és kitartó hozzáállásuk egy nyugodtabb, jól tervezhető, építkező, eredményes évet ígérhet. A csapat egysége sokat erősödött, ami a mérkőzés második félidejében jól látható volt. Ezúttal nem mellénk állt a szerencse, az eredmény ugyanis akár fordított is lehetett volna. Két játékosunkat, Grósz Mátét és Horváth Kristófot kiemelném, mivel a többiek számára példamutató a taktikai fegyelmezettségük és a munkabírásuk. A hazai csapatnak gratulálok, és már várom a visszavágó mérkőzést, ígérem, nagyon nehéz dolguk lesz Kisszálláson.

Bácsbokodi SK–Kisszállási SC 2–1 (2–1)

Bácsbokod, 80 néző, vezette: Tóth Sándor (Lichtenberger István, Steiner Balázs)

Bácsbokod: Égi Gábor – Altsheimer Vendel, Gyulánszki József, Beck Martin, Aladics György, Tóth Martin (papp Roland 41.), Bujdosó Zoltán (Sörös Viktor 66.), Kölcze István (Barth Zalán 68.), Jarmaczki Bálint (Molnár Csaba 68.), Barth Milán, Újházi Zsolt (Mojzes Róbert 66.). Technikai vezető: Szöllősi Viktor.

Kisszállás: Urlauber István – Tamási Dávid, Pipicz Zoltán (Tóth Martin 46.), Grósz Máté, Mintál Dominik, Szabó Zsolt (Molnár Bence 59.), Schuszter Szabolcs (Csonka Tibor 82.), Krepsz Ferenc, Horváth Kristóf, Nagy András (Csernák Róbert 68.), Papdi Dávid (Papdi Martin 62.). Technikai vezető: Tóbiás Zoltán.

Gól: Tóth M. 4., 16., illetve Pipicz 18. perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában