Kézilabda

2022.05.12. 19:24

Eldőlhet a bajnoki cím

Két év után rendezik meg újra a férfi négyes döntőt Bács-Kiskun megyében, ahova nem volt egyszerű bejutni, ugyanis a megyei élvonal négy legjobb csapata képviselteti magát ezen a rendezvényen az alapszakaszt követően. A helyszín a kiskunhalasi Dékáni Árpád Szakgimnázium és Szakközépiskola sportcsarnoka lesz.

Földes Péter

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

Minden csapat erre a hétvégére várt a megyei bajnokság szeptemberi indulása óta. Bár az esemény helyszíne csak március végén vált véglegessé, annyi biztos, hogy a megyei kézilabda kiemelt hétvégéjét lehet ismét megrendezni két év kihagyás után. Az eredményeket figyelembe véve, nem nagyon lehetett volna izgalmasabb az utolsó alapszakasz-hétvége, hiszen a férfibajnokságban lejátszott mérkőzések még keményen befolyásolták a négyes döntő szereplőit. A házigazda Kiskunhalasi UKSC mellett a Kalocsai KC, a Mizse KC, illetve az STE-BS Plastic jutott be végül a négy közé. 

Ami a programot illeti, a férfi négyes döntő mellett a nőknél az alapszakasz záró­fordulóját is itt bonyolítják le, így egész napos kézilabdaprogrammal várják a drukkereket a szervezők. 

Az első „Final Four” rangadón szombaton 13 órás kezdéssel az alapszakasz-második Kalocsa és a harmadik Mizse KC csap össze, majd 17 órás kezdéssel Kiskunhalasi UKSC–STE-BS Plastic ütközet után alakul ki a helyosztók mezőnye. Vasárnap szintén női mérkőzések színesítik a programot, mely során 11 órakor kezdődik a bronzmérkőzés, majd délután 15 órától következik a döntő. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában