Cselgáncs

2022.04.26. 16:41

Hárman állhattak fel a dobogóra

Hétvégén rendezték meg a junior magyar bajnokságot, melynek helyszíne ezúttal Győr volt.

Nyitray András

Fotó: KJC

 A Kecskeméti Judo Club és a Kecskeméti Sportiskola versenyzői eredményes versenyt tudhatnak maguk mögött, ugyanis három éremmel térhettek haza végül Nagysolymosi Sándor tanítványai. A legeredményesebben Godó Zsófia teljesített a kecskeméti versenyzők közül a bajnokság során, aki a 70 kilogrammosok között elindulva végül az előkelő második helyen zárva szerzett ezüst­érmet a női mezőnyben. 

A férfiaknál Zsadányi Zsolt is remekelt a szőnyegen, hiszen a 90 kilogrammos súlycsoportban szintén a dobogóra állhatott fel, neki a bronzérem jutott ezen a megmérettetésen. A +100 kilogrammos súlycsoportban is érmet szerzett a kecskeméti különítmény, itt Cigány Zsombor tudott újabb bronzérmet begyűjteni. A 100 kilogrammosok mezőnyének Borsos Kristóf volt a tagja, aki az ötödik pozíciót tudta végül megszerezni, így a KJC-KESI versenyzői szép eredményekkel térhettek haza a győri megmérettetésről. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában