Labdarúgás

2022.03.10. 10:08

Búcsúzott a Liga Kupától a KTE

Kedd este a negyeddöntő visszavágóját rendezték a Liga Kupában, ahol a KTE-Piroska Szörp a Fejér-B.Á.L. Veszprémet fogadta a Messzi István Sportcsarnokban. A hazaiaknak nem sikerült ledolgozni kétgólos hátrányukat, így kiestek.

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba/archív felvétel

Fotó: BUS CSABA

A veszprémi 32–30-as vereség után még nyitott volt a visszavágó, a Kecskemét nem reménytelen helyzetből várta a meccset. Bár 1–4-es rohammal kezdtek a vendégek, a KTE fel tudott állni és több alkalommal is két góllal vezetett, ezt viszont a szünetre nem sikerült megtartani (12–14). Fordulás után hét percen át is gólképtelen maradt a Kecskemét, amit a vendégek ki is használtak, végül nagyon magabiztosan nyertek 22–30-ra, ami elődöntőt ért számukra. 

 

– Megérdemelten jutott tovább a Veszprém, gratulálok a sikeréhez! Ezen a meccsen csak kevés időre tudtunk partnerei lenni ellenfelünknek. Ahogy a különbség nőtt a csapatok között, úgy hagyott ki nálunk a koncentráció, és kerültünk még nehezebb helyzetbe – értékelt a lefújás után Bencze József, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában