birkózás

2021.10.19. 07:00

Ismét dobogóra állhattak a félegyházi sportolók

A diákolimpia országos döntőjében bizonyítottak a birkózók.

Vajda Piroska

Forrás: Beküldött fotó

Mint azt már a félegyházi birkózóktól megszokhattuk, ismét kimagasló tehetségükről adtak tanúbizonyságot a hétvégén Kaposváron megrendezett kötöttfogású diákolimpia országos döntőjében, ahol ezúttal a 12-13 éves ifjú birkózók adtak számot tudásukról.

Szabó József edzőtől megtudtuk, hogy a félegyházi birkózók közül hárman is bejutottak az első hat közé, ebből ketten a dobogóra is felállhattak. A részletes eredményekről elmondta: Bárány-Almási Tamás (–69 kg), a József Attila Általános Iskola diákja 3. helyezett lett. Szécsényi Kornél (–85 kg), a Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola diákja szintén harmadik lett. Tapodi Norbert (–63 kg), a Fülöpjakabi Általános Iskola tanulója pedig az előkelő 5. helyen végzett.

Szabó József elmondta, szombaton Kiskunfélegyházán rendezik meg a női diákolimpia országos döntőt, amelyen az ország 10-15 év közötti legjobb leány birkózói lépnek szőnyegre a városi sportcsarnokban, hat félegyházi résztvevővel. A rendezvényt megtisztelik az olimpiai arany- és ezüstérmes Lőrincz testvérek is. Az esemény ünnepélyes megnyitója délelőtt fél 11-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában