labdarúgás / galériával

2021.09.27. 11:42

Hozta a papírformát a Hajós vendéglátójaként a Baja

Az öt forduló után nyolc ponttal az ötödik helyen álló Bajai LC a három ponttal sereghajtó Hajóst fogadta a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Déli csoportjában, a 6. fordulóban. A hazai gárda hozta a papírformát.

Vincze Miklós

Fotó: ZSOKA

A tavalyi megye hármas bajnokként az idén újonc Baja favorit volt hazai pályán a Hajós vendéglátójaként, annak ellenére, hogy az előző fordulóban a Kunbaja elvitte Bajáról a pontokat, a Hajós pedig megszerezte az első győzelmét hazai pályán. Nem is sokáig hagytak kétséget a hazaiak a pontok ehétvégi elosztása felől, az első félidő derekén Hercz és Bányai egy percen belül szerzett góljaival hamar kétgólos előnyre tettek szert. Szilasi még a félidő lezárása előtt háromgólosra növelte az előnyt.

A fordulás után sem változott a játék képe, Hercz megszerezte saját maga második, csapata negyedik gólját, majd Jeszenszky növelte ötre az előnyt. A hajrában Pechtinger öngóljával alakult ki a végeredmény.

A Baja ezzel a győzelmével a bajnoki tabellán feljött a 3. helyre, a Hajós pedig a vereségével maradt sereghajtó.

Bajai LC–Hajós FC 6–0 (3–0)

Baja, 200 néző, vezette: Herczeg Róbert (Sebestyén László, Kovács Alexandra)

Bajai LC: Sztruhák – Szolga, Princz, Bányai (Szabados 62.), Bölcskei (Hesz 46.), Kerezsi (Jeszenszky 62.), Hercz, Bálity (Urlauber 67.), Kudella (Rácz 67.), Végvári, Szilasi. Edző: Koch Tamás

Hajós: Gyurkovics – Gyöngy, Alföldi, Vinkó, Várszegi (Lemle 84.), Pechtinger, Habermayer (Fuszenecker 50.), Bárth (Hepp 73.), Hársch, Kákonyi, Follárdt (Rockenstein 73.). Edző: Ginál Gábor

Gól: Hercz 22., 62., Bányai 23., Szilasi 39., Jeszenszky 74., Pechtinger (öngól) 76.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában