Röplabda / galériával

2021.09.19. 18:19

A Kazincbarcika nyerte meg a Hírös Kupát

A hétvégén rendezték a kiváló kecskeméti edző, testnevelő nevével fémjelzett Dunszt Ferenc-emléktornát a Messzi István Sportcsarnokban, melyen négy csapat vett részt.

Kovács Nóra

Fotó: BUS CSABA

A kétnapos kupát a Kazincbarcika nyert meg, aki a házigazda KRC, a Pénzügyőr SE és a Dunaújváros ellen is győzött. A második a PSE lett, amely két mérkőzést nyert a tornán, a házigazda és a Dunaújváros ellen. A Kecskemét a harmadik helyezést érte el, miután a Dunaújváros ellen szettveszteség nélkül győzött, a Kazincbarcika és a Pénzügyőr ellen pedig 3:0-ás vereséget szenvedett. A DSE mindhárom mérkőzését elvesztve a negyedik lett.

– Szombaton a srácok extrát nyújtottak a Kazincbarcika és a Dunaújváros ellen, arra számítottam, hogy azt a mentalitást és hozzáállást át tudják menteni a Pénzügyőr elleni meccsre is, viszont ez mégsem sikerült. Kicsit fáradtan, kevésbé motiváltan játszottak, de a folytatásban ennél, már csak jobb lehet – nyilatkozta Nagy József, a Kecskeméti RC vezetőedzője.

– Összességében viszont elégedett vagyok, a torna jól szolgálta a felkészülésünket,

két nagyon erős csapattal is összemérhettük az erőnket, az elvárt dolgokból pedig sok mindent sikerült is megvalósítanunk,

viszont még voltak a játékban olyan hibák, amiket mihamarabb ki kell javítanunk – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában