úszás

2021.06.10. 07:00

Mészáros Dániel kvalifikált az ifjúsági Eb-re

Mészáros Dániel öt érmet szerzett a XCIII. Országos Ifjúsági Úszó Bajnokságon, Kaposváron.

Kovács Nóra

Mészáros Dániel öt érmet szerzett a versenyen

Forrás: BÁCSVÍZ-KVSC

Szombaton ért véget Kaposváron a XCIII. Országos Ifjúsági Úszó Bajnokság. Az eseményen több mint 400 sportoló vett részt, a BÁCSVÍZ KVSC együttesét 8 sportoló képviselte a legrangosabb hazai versenyen. A négynapos viadalon a kecskemétiek 2 bajnoki címet, 2 ezüstérmet és 2 bronzérmet szereztek.

A BÁCSVÍZ KVSC úszói 4x200 méteres gyorsváltóban Mészáros Dániel, Garajszki Máté, Demjén Bátor és Lajter Szabolcs bravúros teljesítménnyel bajnoki címet szerzett. A 4x100 méteres gyorsváltóban Mészáros Dániel, Garajszki Máté, Lajter Szabolcs és Márhoffer Soma szoros döntőben ezüstérmes lett.

Mészáros Dániel 50, 100 és 200 méter gyorson is a dobogón végzett. 50 méter gyorson bronzérmet, 200 méteren ezüstérmet nyert. 100 méteres gyorsúszásban pedig immár rutinszerűen nem talált legyőzőre, és nagyszerű idővel bajnokként csapott célba. Mészáros a 100 és 200 méteren elért időeredményei által bekerült a júliusi római ifjúsági Európa-bajnokságra utazó keretbe, ahol a nemzeti válogatottat a váltószámokban és 50 méter gyorson képviseli.

Mészáros Dániel öt érmet szerzett a versenyen
Fotó: BÁCSVÍZ-KVSC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában