labdarúgás / GALÉRIÁVAL

2021.03.13. 20:25

Három ponttal távozott Kecskemétről a Bácsalmás

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában a Kecskeméti LC gárdája a Bácsalmási PVSC csapatát fogadta.

Szentirmay Tamás

Fotó: Szentirmay Tamás

A találkozó előtt a hazaiak egy ponttal vezettek a vendégek előtt, így, ha nyernek, akkor növelhették volna előnyüket, de nem így történt. A 39. percben a tizenhatoson belül az egyik kecskeméti védő kezéhez ért a labda, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Taci értékesítette 0–1. A második félidőben egy szabadrúgás után lyukat rúgott az egyik hazai védő, így Lipták könnyen rúghatta a labdát a bal alsó sarokba 0–2.

Kecskemét, zárt kapuk mögött, vezette: Sebestyén László (Farkas Attila, Rosta Kevin).

KLC: Berta – Csordás, Balázs (Gaál 54.), S. Juhász, Varga, Patvaros, Szedmák (Mányoki 63.), Szűcs, Keresztes, Kőrös, Bozsik (Tóth K.). Edző: Nagy Lajos

Bácsalmás: Tóth D. – Lipták (Plichta 64.), Zmukic (Szabó A. 75.), Zsoldos, Körmöci, Szádeczky, Velez (Princz 83.), Figura (Benkő 72.), Taci, Hajrulovic, Bálint (Snyehola 85.). Edző: Tesic Igor

Gól: Taci 39., Lipták 52. Sárga lap: Keresztes 79., illetve Zsoldos 32., Taci 44., Bálint 44.

– Igazából két olyan gólt kaptunk, amit nem szabad elkövetni. Az egyik egy jogtalan tizenegyes volt, a másikban mi hibáztunk nagyot, értékelt a találkozó után Nagy Lajos. Véleményem szerint több helyzetet alakítottunk ki, mint a Bácsalmás, de rúgott gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni. Gratulálok az ellenfélnek, mi most a szokottnál egy kicsit gyengébben játszottunk.

– Hatalmas küzdelem után vagyunk túl, nagyon örülök annak, hogy mi hagytuk el győztesen a pályát, nyilatkozta Tesic Igor. – Igazi férfias küzdelem volt, mind két csapat keményen és úgy játszott, hogy ha lehettek volna nézők, akkor biztosan élvezték volna. Tudtuk, hogy nagyjából mire számíthatunk, mert ősszel is a Kecskemét volt a legnehezebb ellenfelünk, akkor 4–4-es eredmény született. Készültünk a mérkőzésre, de sajnos nekünk a műfű zavaró, mert nincs nagyméretű műfüves pályánk. Büszke vagyok a srácokra, hogy idegenben tudtunk nyerni. Ez nagy lendületet adhat a további mérkőzésekre, és nagyon remélem, hogy el fogjunk érni a célunkat, ami nem más mint a dobogó megszerzése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában