Labdarúgás

2021.01.08. 07:00

Már javában készülnek a tavaszra a KTE focistái

A KTE HUFBAU labdarúgói december 6-án fejezték be az őszi szezont, de december 21. óta már dolgoznak a játékosok, többek között egy online edzésekre kiadott program segítéségével.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Illusztráció

– Hosszú volt a bajnokság, így Gombos Zsolttal azt beszéltük meg, hogy két hét teljes pihenőt kapnak a fiúk, ami fizikálisan és mentálisan sem ártott – nyilatkozta Buzási Péter, a csapat erőnléti edzője.

– Utána indult el számukra az egyéni program, ami a de­cember 21-re eső hétfővel kezdődött. Egy háromhetes programról van szó, amiben vannak online erősítések, illetve egyéni futóprogram. Az ünnepek kivételével minden nap dolgoztak a fiúk.

Egy olyan programot adtak ki a labdarúgóknak, ami nem csak szinten tartást jelent. – A csapat tavaly nyárra is megmaradt magja komoly munkát végzett el tavasszal is az online edzéseknek hála, de a nyáron érkező játékosok különböző állapotban érkeztek meg, így voltak különbségek az állóképesség terén. Ezt a bajnokság közben nehéz szintre hozni. Ezt a mostani időszakot így arra szerettük volna felhasználni a stábbal, hogy ezeket a különbségeket eltüntessük, illetve kondicionálisan fejlesszük a játékosokat. Erre szükség van ahhoz, hogy sikeres tavaszunk legyen, illetve ahhoz is, hogy szintet léphessünk a távolabbi jövőben.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában