ökölvívás

2020.11.04. 13:08

Két országos bajnokságról három érmet hozott a bajai Mogyi

Az október végén megrendezett első hivatalos megmérettetésen, az ifjúsági és junior országos bajnokságon két versenyzőt indítottak a Sugó-partiak.

Márton Anna

Forrás: shutterstock.com

– Nagy reményekkel utaztunk el a bajnokságra – nyilatkozta a versenyzők edzője, Gálos Tamás. – A fiúk között +91 kilogrammban Balog Ádám indult, ifjúsági női szakágon pedig Schwob Fanni. Fanni megszerezte a bajnoki címet. Ő tíz hónapja bokszol, hihetetlen szorgalmának köszönhető, hogy ilyen gyorsan ilyen messzire eljutott. A döntőben egy olyan lányt vert meg, aki már évek óta bokszolt, tizenegy hivatalos mérkőzése volt, ezzel szemben Fanninak ez volt a második megmérettetése. A fiúknál Balogh Ádám egy 130 kilós ellenfelet kapott, az első menetben még semmi baj nem volt, ám aztán soknak bizonyult a jó 30 kilogramm súlykülönbség, így az 5. helyen végzett.

A múlt héten aztán következett a felnőtt országos bajnokság, így szerdán a bajai Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE felnőtt versenyzői, Gál Ninett és Fekete Bernadett, a bajnoki cím védője indultak útnak Győrbe. Mind a ketten éremmel térhettek haza, Fekete Bernadett ezüst, Gál Ninett pedig bronzérmet szerzett a szupernehézsúlyban.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában