kerékpár

2020.11.11. 17:46

Elkezdődött a Winter Kúp

Az idén is elrajtolt a Winter Kúp versenysorozat a KES Cycling Team szervezésében. A szombati első állomáson a hetényegyházi földes utakon mérték össze erejüket a bringások.

Borbély Károly

Ideális időjárás és út fogadta a versenyzőket

Fotó: KES

Közel negyvenen álltak rajthoz – ki versenyzőként, ki túrázóként – a környék legkeményebb téli terepsorozatán, a Winter Kúp első etapján. A viadal szereplőit ideális hőmérséklet és talaj várta, így ennek köszönhetően irgalmatlan tempóval haladt a mezőny, a 30 kilométer per órás átlag még az országúton is szép teljesítmény télvíz idején.

– Örülök, hogy sokan eljöttek a legújabb „kezelésre”, és annak is, hogy mindenki jól érezte magát ezen a napon. Sajnos a jelenlegi egészségügyi helyzetben nem tudni, mit hoz a közeljövő, de bízunk abban, hogy a többi négy fordulót is meg tudjuk rendezni – mondta Sáfár Tamás, a KES Cycling Team edzője.

A dobogósok. Kölykök kategória. 1. és az összetett győztese: Csenki Csongor (KES Cycling Team U23), 2. Litauszki Tibor (Szerpentin Kerékpáros Klub), 3. Csorba Bence (KES Cycling Team U23). Álmaster: 1. Gáspár Levente (Kecskeméti Első Sor), 2. Szekeres Péter (Kecskeméti Első Sor), 3. Sáfár Tamás (VeloMelo+). Igazán master: 1. Hajagos István (Kecskeméti Első Sor), 2. Csenki Csaba (VeloMelo+), 3. Márton János (VeloMelo+). Hölgyek: 1. Szabóné Szeibert Krisztina, 2. Rada Anikó.

Ideális időjárás és út fogadta a versenyzőket
Fotó: KES

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában