cselgáncs

2020.04.16. 11:30

Nem állt meg a munka a Bajai JC-nél

A Mogyi Bajai JC is bezárt az edzőtermét. A Sugovica-parti város egyik legeredményesebb klubjának vezetőedzője, Radics Attila ígéri: a járvány elmúltával akár a nulláról is felépítik a patinás egyesületet.

Borbély Károly

Nem tudni, hogy a Mogyi Bajai JC csapata mikor áll össze ismét egy fotó erejéig

Forrás: Bajai JC

Március legelején rendezték a VI. Kőrös Judo-kupát, amelyen három ország háromszáztizenkét dzsudokája lépett tatamira. Az utánpótlás számára kiírt nagykőrösi viadalon a Mogyi Bajai JC a sok betege ellenére is nagy létszámban, tizenkilenc fővel jelent meg és vitte haza a legeredményesebb klubnak járó trófeát. A bajaiak három arany-, hét ezüst- és négy bronzérmet nyertek az öt pontszerző helyük mellé, Szedre Eszter pedig megkaparintotta a legtechnikásabb versenyzőnek járó díjat.

Majd nem sokkal a megméretés után a koronavírus-járvány miatt a Sugovica-parti egyesület is bezárta az edzőtermét.

– Sajnos a kialakult veszélyhelyzet miatt fel kellett függesztenünk a mindennapos edzéseinket – mondta Radics Attila vezetőedző. – Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, ahogy minden más sportegyesület is a városunkban, az országunkban és a világon. Az élet, a munka viszont nem áll meg, próbáljuk sportolóinkban fenntartani a motivációt. Online edzéseket tartunk, minden hétre újabb és újabb feladatokat találunk ki. Ez hétről hétre egyre nehezebb, de kitartunk, és nagyon várjuk már, hogy újra találkozzunk egyesületünk tagjaival, szüleivel a támogatóinkkal. Nehéz lesz az újrakezdés, hiszen óhatatlanul is biztos sokan lesznek, akik félve lépnek majd tatamira. De mi ott leszünk, és akár szinte a nulláról újra felépítjük Baja egyik legeredményesebb egyesületét. Minden bajai sportegyesületnek sok türelmet és kitartást kívánunk! Mindenki vigyázzon magára! – tette hozzá a szakember.

Nem tudni, hogy a Mogyi Bajai JC csapata mikor áll össze ismét egy fotó erejéig
Fotó: Bajai JC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában