labdarúgás

2020.03.15. 18:30

Pontot szerzett a Duna Aszfalt TLC

Pontot szerezni és nem kapni gólt. Ezekkel a célokkal utazott a Budafokhoz a Duna Aszfalt Tiszakécske LC. A Bács-Kiskun megyei együttes mindkét tervét megvalósította.

Borbély Károly

A tiszakécskei védelem Preklet Csabával (középen) az élen állta a budafoki rohamokat

Forrás: PN

Fotó: Szentirmay Tamás

Az NB II.-es bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján a második Budafok vendége volt a Duna Aszfalt Tiszakécske LC. A fővárosiaknak – köszönhetően Varga Ádám védéseinek – a 90 perc alatt egyszer sem sikerült feltörniük a Kécske védelmét.

Budafoki MTE–Duna Aszfalt Tiszakécske LC 0–0

Promontor utca, zárt kapuk mögött. Vezette: Veizer Roland (Máyer Gábor, Rózsa Dávid

BUDAFOK: Póser – Opavszky, Oláh B., Romics, Gohér – Filkor, Soltész I. – Ihrig-Farkas (Skribek, 70.), Kulcsár K. (Zsolnai, 63.), Szabó M. (Horváth R., 70.) – Kovács D. Vezetőedző: Csizmadia Csaba

TISZAKÉCSKE: Varga Á. – Erdélyi B., Temesvári, Csáki, Preklet, Sváb – Horváth A., Tölgyesi (Simon M., 90.) – Lukács D. (Oláh M., 60.), Szuhodovszki (Farkas N., 75.), Batizi-Pócsi. Vezetőedző: Virágh Ferenc

– Azért volt nehéz ez a mérkőzés, mert az ellenfél kizárólag az egy pont megszerzéséért küzdött, valamennyi játékosa harminc méterre a kaputól futballozott, így be kellett érnünk az egy ponttal. Remélhetőleg a végelszámolásnál minden megszerzett pontnak jelentősége lesz – mondta a Budafok edzője, Csizmadia Csaba, míg a TLC-t irányító Virágh Ferenc így vélekedett: – Számunkra a pontszerzés volt a legfontosabb és az, hogy ne kapjunk gólt. Mindkettőt sikerült megvalósítanunk, még ha nem is volt szép a játékunk. Küzdünk tovább, hogy az idény végén csapatunk alatt húzzák meg a vonalat.

A Duna Aszfalt Tiszakécske LC a következő fordulóban szabadnapos lesz. A kécskei együttes bajnoki meccsen legközelebb március 22-én vasárnap lép pályára, a szintén kiesés ellen küzdő Szombathelyi Haladás vendége lesz 17 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában