GALÉRIA

2020.01.27. 12:13

Az izsákiak vitték el a kupát Fülöpszállásról

Parázs hangulatú teremlabdarúgó tornának adott otthont szombaton a fülöpszállási faluház tornacsarnoka. A megmérettetésen kilenc csapat lépett pályára, hogy elhódítsa a legjobbnak járó kupát.

Gulyás Sándor

Fotó: Mediaworks

A mérkőzések színvonalasak és sportszerűek voltak. A csapatok mindent megtettek, hogy elhódítsák a győztesnek járó fődíjat. A legeredményesebbnek az Izsák és a Földalatti gárdája bizonyult. A döntő mérkőzést mindenki nagyon várta, mivel két jó formában lévő csapat került a porondra. Az első gólt Izsák csapata szerezte, majd gyorsan válaszolt az ellenfél. A parázs hangulat a meccs végéig kitartott, a játékosok nagyon szép gólokkal szolgálták ki a nézőket.

A csapatok a rendes játékidőben nem jutottak dűlőre, így hetesekkel döntötték el a végeredményt. A kapusok elképesztő védéseket mutattak be. Szinte csak a légy zümmögését lehetett hallani az utolsó büntetőnél. A Földalatti tagok a nagy nyomás alatt nem tudták az utolsó lehetőséget értékesíteni, a kupát az Izsák vihette haza. A gólkirály az Izsák csapatát erősítő Dunai Rudolf lett 11 góllal, míg a legjobb kapus címet a Partizánok csapatából Alberti Tamás vívta ki.

A hagyományoknak megfelelően a Fülöpszállási SE csapata a téli pihenő ideje alatt is arra törekszik, hogy a játékosok megőrizzék erőnlétünket. Ennek egyik állomása volt hétvégi torna.

– Csapatunk újult erővel vág neki a tavaszi szezonnak. Az egyesület vezetősége megújult, a keretünket is megerősítjük, a tervek szerint két támadó szellemű játékost igazolunk a csapatba. Bajnoki címre nem törünk, a cél a tisztességes helytállás, melynek köszönhetően a középmezőnyből a felső harmadba tudunk kerülni a tavaszi szezon végére. Szándékaink szerint az idei esztendőben elindítjuk az utánpótlás nevelést is egyesületünkben. A jelentkezési lapokat már kiosztottuk, várjuk az általános iskolás fiúkat és lányokat – mondta el lapunk érdeklődésére Pataki Gábor, az egyesület vezetőségi tagja, a torna egyik főszervezője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában