Labdarúgás - megye II.

2019.11.15. 16:03

Vasárnap vívják az északi rangadót

A tíz mérkőzés után nyolc győzelemmel és két döntetlennel 26 pontos, és ezzel a teljesítménnyel a megye kettő Északi csoportjának az élén álló SC Hírös-Ép a jelenleg a 19 egységgel 2. Kunszállást fogadja vasárnap 13 órakor a Műkertvárosi sportcentrumban.

Vincze Miklós

Mizsei Adrián (labdával) a Kunszállás egyik erőssége

Fotó: Vincze Miklós

A két csapat tavaszi mérkőzése is nagy csatát hozott, ezúttal is nyílt, élvezetes összecsapás várható.

– A célunk változatlan, szeretnénk megnyerni a bajnokságot – nyilatkozta lapunknak Kovrig Ákos, az SC Hírös-Ép játékos-edzője.

– A játékosok egész ősszel jól dolgoztak, nincs se eltiltottunk, se sérültünk, így aztán jó hangulatban várjuk a rangadót. Természetesen itthon szeretnénk tartani a három pontot. Ismerjük a Kunszállás erősségeit és gyenge pontjait is, nem tartunk a mérkőzéstől, de tudjuk, hogy komoly feladat vár ránk. Tudjuk, hogy győzelem esetén jelentős, tízpontos előnyre tudunk szert tenni a tavaszi rajtra. Bízom abban, hogy – főként, mivel jó időt is ígérnek hétvégére – sokan ki tudnak jönni a találkozóra, a mérkőzés után pedig egy finom bajai halászlére vendégül látjuk a Kunszállást.

– Az ősz elején jól ment a szekér, sokáig az élen is álltunk, ám a helvéciai győzelmünk utáni bajnoki szünetet követően beragadt a csapat – elemezte csapata teljesítményét Kertész Gábor, a Kunszállás játékos-edzője.

– Tudtam én, hogy várható hullámvölgy, csak arra nem számítottam, hogy ilyen hosszú lesz. A legfőbb gondunk továbbra is az, hogy nagyon rövid a kispadunk. A hazai gárda a meccs esélyese, de aki ismeri a Kunszállást, az tudja: nem olyan fából faragtak minket, hogy ne tennénk meg mindent a győzelemért.

Mizsei Adrián (labdával) a Kunszállás egyik erőssége
Fotó: Vincze Miklós

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában