Uszonyos- és búvárúszás

2019.11.15. 08:58

Remekeltek Dunajvárosban a KVSC versenyzői

Dunaújváros adott otthont az elmúlt hétvégén a cápa, a serdülő és a junior országos bajnokságnak, amelyen 16 csapat 217 versenyzője csapott össze.

Borbély Károly

A Dunaújvárosban szereplő kecskeméti csapat

Forrás: Bácsvíz-KVSC

A viadalon a Bácsvíz-KVSC 21 sportolóval állt rajhoz és 17 arany-, 8 ezüst- és 5 bronzérmet szerzett. A hírös városiak és a serdülő lány korosztály legeredményesebb versenyzője Szili Ágnes lett, aki egyéniben kilencszer állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára kétszer pedig a másodikra, míg váltóban három aranyérmet nyert.

A serdülők mezőnyében Szili Ágnesen kívül a kecskemétiek közül kiemelkedő teljesítményt nyújtott egyéniben Mozsárik Levente (2 arany-, 2 ezüstérem) és Juhász Dominik (1 ezüst-, 1 bronzérem), valamint a három országos bajnoki címet, két bronz- és két ezüstérmet szerző váltók tagjai: Szili Ágnes, Sztaskó Bíborka, Nagy Hanna, Szabó Nikolett, Wórum Regő, Mozsárik Levente, Misits Máté István, Décsei Marcell, Kubicsek András, Juhász Dominik.

Remek teljesítményt nyújtott egyéniben a juniorok között Szili Nóra (1 bronzérem), Losonczi Flóra (1 arany-, 1 ezüstérem), Kolonics Milán (2 arany-, 1 ezüstérem) és a váltóban egy bronzérmet szerző mix egység (Szili Nóra, Losonczi Flóra, Pálfi János, Kolonics Milán).

Edzők: Juhos Gergely, Szabó László, Nagy Zoltán, Bálint Zoltán és Bács Ferenc.

A Dunaújvárosban szereplő kecskeméti csapat
Fotó: Bácsvíz-KVSC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában