labdarúgás - megye II.

2019.10.21. 14:21

Három góllal verte ellenfelét a Bajai SK

A forduló előtt a 14 csapatos ligában a 12. helyen tanyázó Hajós a 3. helyen álló Bajai SK-t látta vendégül. A mérkőzést a Sugó-partiak nyerték.

Vincze Miklós

Fotó: Szentirmay Tamás

Az első félidőben inkább a küzdelem dominált a pályán, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A második játékrészben aztán a bajaiak Kisa és Juhász találatával gyakorlatilag az első negyedórában eldöntötték a három pont sorsát. A 65.é percben a vendégek részéről még Jeszenszky is betalált, a hazai részről Gyurkits a 72. percben szépített. Megérdemelten győzött a bajai csapat, amely dobogós helyről várja a folytatást.

– Az első félidőben nagyon jól tartotta magát a Hajós, mi sok hibával játszottunk – nyilatkozta Koch Tamás, a bajaiak vezetőedzője. – Szerencsére a második félidőben sikerült kihaszálni, hogy elfáradtak a hazaiak, és mindjárt a játékrész elején sikerült is gólt szereznünk. Innentől magabiztosabb volt a játékunk.

Hajós–Bajai SK 1–3 (0–0)

Hajós, 80 néző. Vezette: Rabi (Bábel, Váczi)

Hajós: Maráczi – Barta, Gyöngy, Aladics (Gyurkits), Pechtinger (Varga), Szarvas, Rácz (Ligetfalvi), Vágó (V árszegi), Schuszter, Szarka, Kákonyi (Fejes). Edző: Alföldi Albert

Bajai SK: Székely – Pintér (Papp), Jenei, Baladin, Baláz, Kerezsi, Bányai (Juhász), Vedelek, Cifra (Kisa), Jeszenszky, Hercz (Szilágyi). Edző: Koch Tamás

Gólszerző: Gyurkits 72., ill. Kisa 50., Juhász 57., Jeszenszky 65.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában