cselgáncs

2019.07.30. 11:32

Szigetvári Mercédesz hetedik lett Zágrábban

A horvátországi felnőtt Grand Prix-viadalon olimpiai kvalifikációs pontokkal gyarapodott Szigetvári Mercédesz, a Mogyi Bajai JC versenyzője. A +78 kilósok 33 fős mezőnyében 7. helyen végezve gyarapította gyűjteményét. Radics Attila edző szerint tanítványa lépésről lépésre halad.

Kubatovics Tamás

A klubbal kapcsolatos hír, hogy augusztus 12-én kezdődik a hagyományos nemzetközi nyári edzőtábor Baján. A Mogyi Bajai JC által 23. alkalommal megszervezett ötnapos táborra mintegy 550 sportolót várnak. A jelentkezések alapján 12 ország (Ausztria, Bulgária, Dél-Afrikai Köztársaság, Horvátország, Litvánia, Németország, Olaszország, Oroszország, Románia, Svédország, Szerbia, Magyarország) 36 egyesületének képviselői gyűlnek össze az MNÁMK sportcsarnokában.

Hétfőtől péntekig két külön korosztályos csoportokban lesznek edzések, kedden és csütörtökön a tábor keretén belül tartják a válogatott edzéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában