díjátadás

2019.06.06. 14:12

A legjobb sportolókat díjazták Félegyházán

Az egyesületek és a lakosság dönthetett arról, hogy kik a legjobb sportolók Kiskunfélegyházán. A szavazatok alapján a tizennyolc év alatti, illetve feletti hölgyek és férfiak, valamint az edzők kaptak elismerést.

Vajda Piroska

Nagy Krisztián edző (jobbra) veszi át a díjat Csányi József polgármestertől

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Pozsgai Ákos

A város legjobb sportolóit és edzőit jutalmazták a Városalapítók Hete Fesztivál keretében megrendezett ünnepi képviselő-testületi ülésen, Kiskunfélegyházán. Az önkormányzat hagyományteremtő kezdeményezést indított útjára az év elején: szavazásra kérték a sportegyesületeket, a lakosságot a legkiválóbb sportolók kiválasztására öt kategóriában. Számos sportegyesület élt a lehetőséggel, és a lakosság aktívan vett részt a szavazásban. Az elismeréseket Csányi József polgármester és Balla László alpolgármester adta át.

A legeredményesebb 18 év alatti lány sportoló kategóriában a legtöbb szavazatot Papp Laura Inez úszó (DMTK–KVSE Aquasport Egyesület) kapta. Második helyen végzett Rózsa Gitta (Félegyházi Lovasklub Sportegyesület), harmadik lett Szabó Szonja (Kiskunfélegyházi Birkózó SE).

A legeredményesebb 18 év alatti fiú sportoló kategóriában Provics Gergő (Kiskunfélegyházi Harcművészeti SE) gyűjtötte a legtöbb voksot Czakó Zoltán (Kiskunfélegyházi Birkózó SE) és a harmadik helyezett Bíró Marcell (KHTK kézilabda-szakosztály) előtt.

A legeredményesebb 18 év feletti női sportolónak Gujka Kárment (Kiskunfélegyházi Harcművészeti SE) választották, második lett Kis Mónika (Turul Koppány Íjászai SE).

Nagy Krisztián edző (jobbra) veszi át a díjat Csányi József polgármestertől
Fotó: Pozsgai Ákos / Petőfi Népe

A legeredményesebb 18 év feletti férfi sportoló kategóriában Farkas Zsolt (Kiskunfélegyházi Harcművészeti SE) nyert, megelőzve Fekete Krisztiánt (KHTK kézilabda-szakosztály) és Szeibert Imrét (Turul Koppány Íjászai SE).

A legeredményesebb edzőnek járó díjat Nagy Krisztián (Kiskunfélegyházai Harcművészeti SE) vehette át, a képzeletbeli dobogó második fokára Szabó József (Kiskunfélegyházi Birkózó SE) állhatott fel, míg a harmadikra Miksi István (KHTK kézilabda-szakosztály), a negyediknek járó elismerést pedig Dinnyés Gyula (Turul Koppány Íjászai SE) kapta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában