labdarúgás - megye III

2019.05.13. 07:49

Tázlár nyerte a szomszédvárak összecsapását Szankon

Meglepetésre a vendégek gyűjtötték be mindhárom pontját a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság Szanki OBSE – Tázlári FC összecsapásán. A hazaiak öt mérkőzés óta veretlenek voltak – 4 győzelem és 1 döntetlen volt a mérlegük -, míg a vendégek 1 pontot gyűjtötték az utolsó öt meccsükön.

Tapodi Kálmán

A találkozó gyors gólváltással indult. A vezetést a 3. percben a tázláriak szerzeték meg Braun Márk révén, amit a 7.percben a veterán csatár, Segesvári Arnold egalizált (1-1). A többször is bizonytalankodó hazai védelem hibáit könyörtelenül kihasználták a tázláriak és a 29. és 41. perc között háromszor is bevették a szanki kaput (1-4). Müller Norbert, Forgó Dániel és Horváth István találataira csak a második félidőben jött a hazai válasz, amikor a 63. percben Piszmán Erik volt eredményes (2-4). A 86.percben felcsillant az egyenlítés reménye a szankiak előtt, mert Segesvári szépített (3-4). A hajrában viszont Rávai Viktor – aki szanki kötődésű és korábban többnyire kapuvédőként szerepelt -, lezárta mérkőzést, amit meglepetésre a 10. helyen álló tázláriak nyertek 5-3-ra, az 5. helyen tanyázó Olajbányászok ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában