labdarúgás - megye I

2019.05.12. 08:14

Szombaton három gól egy pontot ért Lajosmizsén

Két olyan csapat találkozott Lajosmizsén a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában, amely mindenképpen javítani szeretett volna a csalódást keltő tavaszi mérlegén. A kilencven perc során mindkét csapat játszott előnyben is, hátrányban is, végül megosztoztak a pontokon.

Vincze Miklós

Mind a két csapat viszonylag gyengébb tavaszi szereplésére rányomta a bélyegét a sok hiányzó. Csoda ezúttal sem történt, mindkét oldalon szűkös keretből válogathattak a mesterek, az Akasztó egyetlen cserével érkezett.

A mérkőzésen a hazaiak szerezték meg a vezetést a fiatal és szokás szerint igen agilis Rideg Ferenc révén, sokáig azonban nem örülhettek, mert a rutinos Juhász Tamás két percre rá egalizált. A 26. percben már újra a Lajosmizsénél volt az előny, Sipos Márk talált a vendégek hálójába, a vendégek azonban Lázár és Szabó Zsolt révén még az első félidőben megfordították az állást.

A második játékrészben sokáig nem esett gól, már-már úgy nézett ki, hogy sikerül elvinnie az Akasztónak a három pontot Lajosmizséről, a 82. percben azonban a csereként nem sokkal korábban beállt Cserni egalizált, és az eredmény már nem változott, csak a csapatok létszáma, ugyanis Palotait a 90., Juhász Tamást pedig a 92. percben kiállította a játékvezető.

Lajosmizse VLC–Akasztó FC 3–3 (2–3)

Lajosmizse, 150 néző, vezette: Béleczki László (Erdélyi Ádám, Friebert Ágoston)

Lajosmizse: Varga – Rónyai (Cserni 74.), Rideg, Fekete, Tábi (Csorba 74.), Árva, Sipos (Sajó 88.), Dóka, Rapi, Palotai, Juhász M. Játékos-edző: Árva Zsolt.

Akasztó: Németh – Bánszki, Megyes, Kerekes (Fekete 68.), Szabó Zs., Lázár, Juhász T., Biber J., Fésüs, Csehzi, Borsik. Edző: Szrenkó István.

Sárga lap: Lázár 90. perc.

Kiállítva: Palota 90., ill. Juhász T. 92. perc.

Gól: Rideg 8., Sipos 26., Cserni 82., ill. Juhász 10. 10., Lázár 39., Szabó Zs. 45. perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában