teremfoci

2019.02.06. 12:06

A KHTK győzött Kunszentmiklóson

A hétvégén rendezték meg Kunszentmiklóson a II. Hírös Újévi Kupát, amelyen öt megye egyes, három megye kettes, egy megye hármas, illetve a házigazdák csapata vett részt.

Vincze Miklós

A tornagyőztes kiskunfélegyháziak

Fotó: Kertész Balázs

– Remek sportbarátságot alakítottunk ki a helyi klubbal – nyilatkozta a szervező SC Hírös-Ép nevében Kovrig Ákos, aki megannyi tiszte mellett az SC Hírös-Ép felnőttcsapatának a játékos-edzője. – Jó egy éve kezdtünk el ott egy munkát a gyermek-, az utánpótlásfoci szervezése terén, csapatokat toboroztunk, tornákat szerveztünk. Mára a kunszentmiklósi városi egyesület már átvette a szervezést. Így a jó kapcsolatokra való tekintettel őket kértük fel, hogy biztosítsák a torna számára a sportcsarnokot. Lesi Árpád polgármester és a városi vezetés erre rábólintott, és ennek köszönhetően ismét egy nagyon színvonalas tornát sikerült megszervezni. Remek mérkőzéseket láthattak a nézők, amelyek sérülésmentesen zajlottak le. Az ötször kétméteres kapukba rengeteg látványos gól esett, izgalmas csatákra került sor, és nyugodtan mondhatom, hogy a torna elérte a célját: mindenki jól szórakozott, hiszen nézőkből sem volt hiány, a helyosztó mérkőzéseket jó százötven-kétszáz szurkoló tekintette meg.

Végső sorrend:

1. Kiskunfélegyházi HTK, 2. SC Hírös-Ép, 3. Harta SE, 4. Szabadszállási SE.

Gólkirály: Hegedűs Edvin (Szabadszállási SE).

A legjobb játékos: Csordás Csaba (SC Hírös-Ép).

A legjobb kapus: Rigó László (Harta SE).

Kovrig Ákos azt is elmondta, hogy a tél folyamán még több tornára kerül sor Kunszentmiklóson is, a gyermek korcsoportok számára.

A tornagyőztes kiskunfélegyháziak
Fotó: Kertész Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában