röplabda

2018.12.12. 12:08

Vereséggel zárt a KSE

Elmaradt a KSE-bravúr az NB II.-es röplabdabajnokság utolsó fordulójában. A kalocsai lányok reménykedtek abban, hogy a Tatabányától sikerül legalább szettet rabolniuk. Nem jött össze.

Mike Szilvia

A hazaiak túl nagy ellenállást nem tanúsítottak a Tatabánya ellen, amely három edzővel, hosszú kispaddal és magabiztos tudással érkezett, és hamar rövidre is zárták az első szettet.

A második játékrésztől izgalmasabb lett a meccs, és ha a szettarányon nem is, az összképen javítottak. A harmadik etapra a KSE-nek ismét meggyűlt a baja a nyitásfogadással, a Tatabánya pedig 25:23-as harmadik szettel letudta a kalocsai kirándulást.

Kalocsai SE–Tatabánya 0:3 (7:25, 23:25, 16:25)

– A 8. helyről várjuk a folytatást – nyilatkozta Szigeti Anna, a kalocsai játékos-edző. – Rossz stratégiát választottunk, és ilyen erős ellenfél ellen már a szokásoshoz való visszatáncolás sem segített. Eredmény szempontjából nem, de más oldalról sikeres volt a szezonzáró. Az MRSZ felhívása nyomán mi is csatlakoztunk a Baptista Szeretetszolgálat „cipősdoboz-akciójához”, így szurkolóinkkal közösen több mint 30 doboznyi gyermekjátékot gyűjtöttünk össze a meccsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában