Bács-Kiskun

2024.03.18. 16:44

A halasi és a bácsalmási ünnepi programok érdekelte leginkább olvasóinkat

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 11. héten.

Baon.hu

Izgalmas ünnepi események várták a halasiakat több helyszínen is a nemzeti ünnepen. A hivatalos és protokolláris események mellett szórakoztató programok is voltak bőven, tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Magyarok Vásárát, ahol a kézműves termékek, a népi játékok, a hagyományőrzés és a népzene állt a középpontban. Olvasóinkat nagyon érdekelte a Magyarok Vásárán készült képgaléria.

március 15, megemlékezés, nemzeti ünnep
Több programmal is készültek nemzeti ünnepen Kiskunhalason
Fotó: Pozsgai Ákos

 

Csütörtökön, a déli harangszó elhangzása után több száz diák és pedagógus, valamint néhány maroknyi felnőtt gyűlt össze a Bácsalmási Körzeti Általános Iskola és a Művelődési Központ előtti téren, hogy megemlékezzenek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulójáról. Az eseményen készült képeinket is sokan nézték olvasóink.

Az előző héten, hétfőn és kedden újabb szépségek álltak kameráink elé Kecskeméten. A Tündérszépek fotózáson készült werkfotókra is sokan kattintottak.

Életének 89. évében elhunyt dr. Nyirády Jenő, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztály nyugalmazott főorvosa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában