Tündérszépek szépségverseny

2024.03.12. 06:50

A bájos kecskeméti Barbi is modellt állt kameráink előtt – galériával, videóval

Hétfőn is folytatódott a Tündérszépek fotózása, ez alkalommal egy kecskeméti lány, Varga Barbara pózolt a stúdióban.

Várkonyi Rozália

Folyamatosan szervezzük a Tündérszépek szépségverseny fotózását. Hétfőn egy 18 éves lány, Varga Barbara érkezett a stúdióba és állt modellt a kameráink előtt.

Tündérszépek szépségverseny, fotózás, szépségverseny
Varga Barbara is modellt állt a stúdióban
Fotó: Kovács Alexandra

Barbi kevés sminkkel és csinos ruhákkal érkezett a stúdióba, ahová édesanyja is elkísérte, aki mindvégig támogatta lányát.

A kecskeméti lány kérdésünkre elmondta, hogy azért jelentkezett a versenyre, mert ebben is ki szeretné magát próbálni. Többen is javasolták már neki, hogy tegyen egy próbát és jelentkezzen egy szépségversenyre, mert úgy gondolják, van esélye. 

A fiatal lányt a jövőbeli terveiről is kérdeztük. Barbi úgy gondolja, hogyha esélyt kapna, szívesen kipróbálná magát a kifutón, de szívesen reklámozná egy cég termékeit is.

– Idén fogok érettségizni, de még maradok az iskolában és szeretnék masszőrnek tanulni. A későbbiekben pedig lehet, hogy gyógyszerésznek fogok tanulni – mondta.

A fotózás előtt Barbara is izgult, de szerencsére egy idő után ő is feloldódott és a legszebb arcát mutatta meg kameráinknak. 

– Nagyon élveztem a fotózást, örülök, hogy eljöhettem. Úgy gondolom, azért érdemes erre a verseny jelentkezni, mert egy jó élmény, illetve önbizalom-növelő is. Aki jelentkezik, nem veszít vele semmit – tette hozzá.

 

Jelentkezz a Tündérszépek 2024 versenyre!

Idén ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Bács-Kiskun vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Békés vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu YouTube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!