Tündérszépek szépségverseny

2024.03.13. 06:50

Újabb tündéri lányok mutatták meg szépségüket Kecskeméten – galériával, videóval

Kedden újabb Tündérszépek jelentkezők álltak modellt a kameráink előtt, hogy bebizonyítsák Bács-Kiskunban élnek a legszebb hölgyek.

Várkonyi Rozália

Kedden egy ismerős arcot fogadtunk a stúdióba, Radics Andreát, aki két évvel ezelőtt szintén jelentkezett a verseny, de úgy gondolta, idén is szeretne részt venni a Tündérszépek szépségversenyen.

Radics Andrea, Tündérszépek, szépségverseny
Rutinosan mozgott kameráink előtt Radics Andrea
Fotó: Baon.hu

Andrea már rutinosan mozgott a kameráink előtt, hiszen korábbról ismerte a stábunkat, így volt némi tapasztalata, hogy milyen fotókat szeretnénk készíteni róla.

– Idén már nem izgultam a fotózás előtt, a mostani is nagyon jó hangulatban telt. Bevallom napokig gondolkoztam azon, mely ruháimat hozzam magammal. Nagyon figyelek mindig a sminkemre és a ruháimra. Próbálok mindig természetesebb sminket feltenni, szeretek elegánsan öltözni, de szívesen viselek sportosabb ruhákat is, így erre a fotózásra is ez alapján válogattam össze a ruháimat.

A kiskőrösi lány úgy gondolja, hogy jó hangulatban telnek ezek a fotózások és nagyon jól estek neki a visszajelzések, amiket fotós kollégánktól kapott, ezért minden lányt biztat a jelentkezésre és, hogy ne féljenek megmutatni magukat.

Samu Hédi, Tündérszépek, szépségverseny
A kecskeméti Samu Hédi is ragyogott kameráink előtt
Fotó: Baon.hu

Másodjára Samu Hédi állt modellt Kecskeméten, akit nővére és egyik barátnője biztatott a jelentkezésre. A fiatal lány hobbi szinten modellkedik, de a kamera mögött is helyt áll, hiszen természetfotókat készít és barátait is szívesen fotózza, így nem okozott neki gondot a keddi fotózás sem. Hédi, ahogy Andrea is, csak úgy ragyogott a kamera előtt.

– A ruhák kiválasztásában nővérem segített, és próbáltam minél színesebb darabokat választani. A sminkemet pedig az internetről lestem és én magam készített el otthon. A családtagjaim mind nagyon támogatnak a döntésemben, és otthon mind nagyon szurkolnak nekem a versenyen. Úgy gondolom azért is jó jelentkezni, mert ezáltal rengeteg embert meg lehet ismerni, kilépünk egy kicsit a komfortzónánkból, illetve magabiztosságot is ad egy ilyen verseny. Szerintem egyik lány se legyen elkeseredve, mert minden nő szép a maga módján.

 

 

Jelentkezz a Tündérszépek 2024 versenyre!

Idén ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Bács-Kiskun vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Békés vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu YouTube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!