Összefoglaló

2024.03.25. 20:40

Egy megrendítő haláleset és játszótér átadás érdekelte leginkább olvasóinkat

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink a 12. héten.

Baon.hu

Kecskemét egy fantasztikus, játékelemekben gazdag játszótérrel gazdagodott, melyet hivatalosan múlt hét szombaton adtak át. A Kölyökdomb játszótér a Szabadidőközpontban található, melyet úgy alakítottak ki, hogy a fogyatékkal élő gyerekek is használhassák.

legolvasottabb cikkek, összefoglaló, hírek
Átadták az akadálymentes Kölyökdomb játszóteret Kecskeméten
Fotó: Bús Csaba

Tragédia történt március 19-én este Úrihegyen, ahol a gyanú szerint egy kerti tóba eshetett egy három év körüli kisfiú, akinek életét a kiérkező mentősöknek nem sikerült megmenteni.

Kecskemét 1950-ben lett Bács-Kiskun megyeszékhelye. Ezekben az években és az ezt követő évtizedekben jelentős változáson ment át a város. Kezdve azzal, hogy lakossága duplájára nőtt, lakótelepeket építettek, új városrészek alakultak ki, és gyarapodott a közintézmények, iskolák száma.

Leborotválta a kajszifák virágainak nagy részét a szerda hajnali fagy. Lehet, hogy semmi értelme a Kiskunságban barackot vagy akár korai szilvát termeszteni. Drága lesz az aranysárga gyümölcs, lehet, hogy lekvárra sem futja abból, ami beérik.

Ha nem lesz az idén fagy, vagy legalábbis a gazdáknak sikerül megvédeni a fákat a kisebb hidegtől, akkor jó eséllyel lehet szép termés idén. Mindezt Ritter Imre, a Soltvadkerti Gazdakör elnöke nyilatkozta a baon.hu-nak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában