Találkozó

2023.11.27. 08:13

Idős polgárait köszöntötte Ordas

Évtizedek óta hagyomány, hogy nem az idősek hónapjában, hanem az adventi időszakban köszönti az önkormányzat az ordasi időseket. Idén is közel hatvanan jöttek össze a faluházban, ahol szépen megterített asztal várta a meghívottakat. Rövid csendes főhajtással emlékeztek meg mindazokról, akik a tavalyi alkalom óta már nincsenek közöttük.

Zsigmond Enikő

Köszöntötték az időseket

Fotó: Zsigmond Enikő

Pata Jenő Gábor plébános és Farkas István lelkipásztor ünnepi gondolataiban a szeretetről, egymás segítésének fontosságáról beszéltek, majd a helyi iskolások verses, zenés, táncos műsorral köszöntötték a jelenlévőket.

Szabó Zsolt polgármester Jimmy és Nika zenészpárost hívta vendégül ez alkalomra, úgy ajánlotta a közönség figyelmébe, hogy idén nem készült beszéddel, hanem a fiatal zenészek fogják az ő gondolatait tolmácsolni az előadott dalokkal. A meghívottak nagy tapssal fogadták a retró slágereket többek között Máté Péter, Bikini, Bródy, az LGT slágereiből szólt a dal a majdnem szerelemről, hogy miért is vannak a jóbarátok, hogy adj egy percet az életedből, mind-mind a jelenlévők fiatalságát idézve.

A műsor után a finom ünnepi ebéd sem maradt el, majd a fehér asztal melletti jóízű beszélgetésekkel, emlékek felelevenítésével zárult az idősek napja Ordason.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában