Elismerés

2023.11.14. 12:19

A szociális segítőket köszöntötték a halasi városházán – galériával

A városháza dísztermében rendezett ünnepségen a szociális területen dolgozókat díjazták a szociális munka napja alkalmából. Fülöp Róbert polgármester szerint jó kezekben van a város szociális ellátása, mert jól képzett és elhivatott szakemberek dolgoznak az ágazatban.

Pozsgai Ákos

A képen balról-jobbra: Magyar Anikó a kiskunhalasi Családok Átmeneti otthona szakmai vezetője, Kismók Mária, a kiskunhalasi Idősek Otthona szakmai vezetője, Péli Lászlóné, a Bárka Integrált Szociális Intézmény diplomás ápolója

Fotó: Pozsgai Ákos

A szociális dolgozók, köztük a tanyagondnokok, az idősgondozók, a családsegítők valamennyien sokrétű feladatot látnak el, nagyon jó kezekben vannak a gondozottjainak. Alázattal és odaadással végzik a munkájukat a gondozók, számíthatunk rájuk, mert biztos támaszt jelentenek, akiknek hálásak vagyunk, és jó lehet, csak kevesen vehetnek át elismerést, de a díjazottakat arra kérem, adják át köszönetünket a kollégáiknak is – mondta Fülöp Róbert polgármester a díjátadó ünnepségen, ahol a Halasi Többcélú Kistérségi Társuláshoz tartozó intézmények és a Bárka Integrált Szociális Intézmény dolgozóit köszöntötték.

Fülöp Róbert polgármester és Kuris István László alpolgármester adták át a kitüntetetteknek járó elismerést. Kiskunhalas Város Szociális Ellátásáért díjat kapott Péli Lászlóné, a Bárka Integrált Szociális Intézmény diplomás ápolója, Magyar Anikó, a Családok Átmeneti Otthonának szakmai vezetője, valamint Kismók Mária, a halasi Idősek Otthonának szociális gondozó és ápolója.

Az idén a Gép Károlyné díjat Darányi Zsuzsanna, a kunfehértói Gondozási Központ gondozója kapta, aki az elismerést egy későbbi időpontban veszi át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában