Program

2023.10.20. 15:50

Bemutatkoznak a Nemzeti Vágta térségi győztesei a kecskeméti ünnepen

Szombaton 15.30-kor hintón vonulnak be a Kecskemét és térsége Nemzeti Vágta győztesei az Őszi Helyi Termék Ünnepre, Kecskemét főterére.

Sebestyén Hajnalka

Tóth Tamara a 2023-as Nemzeti Vágtán

Forrás: vagta.hu

Pénteken vette kezdetét a XVIII. Őszi Helyi Termék Ünnep – Aranyhomok Portéka Vásár, hétfőig számos programmal várják az érdeklődőket. A rendezvény egyik kiemelt eseménye lesz szombaton 15.30-kor a Nemzeti Vágta győzteseinek hintós bevonulása a Null kilométerkőhöz, mely után a közönség is találkozhat a lovasokkal.

Kecskemét lovasa, Tóth Tamara nyerte a 2023-as Nemzeti Vágtát Galaxy nevű lovával, aki immáron négyszeres Vágta-bajnok. Galaxy és Tamara trénere, Molnár Gyöngyi és a csapat tulajdonosa, Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke is jelen lesz az eseményen.

A megméretésen a térségi településekről indulók is szép eredményekkel szerepeltek. Negyedik helyezett lett Szentkirály lovasa, Csíki Árpád Lord Black nevű lovával, és Helvéciáról második helyen végzett Nagy Gábor Köncsögi Ménes fogatával.

A kishuszárok vágtáját Szentkirály versenyzője, Rozs Anna Júlia nyerte Nárcisz nevű lovával.

Rozs Anna
Forrás: vagta.hu

Élményeiket 17 órától pódiumbeszélgetés keretében osztják meg, Ladányi-Kovács Zoltán, a Nemzeti Vágta ügyvezetőjével. A Nemzeti Vágta sátrában megtekinthetők a lovasok által elnyert díjak, melyek felidézik a győztes futamokat.

További információk: www.aranyhomok.hu.

 


 


 


 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában