Baon podcast

2023.09.13. 11:27

A kecskeméti Életrevalók! program komplex támogatást nyújt a fiataloknak – podcast

Ugyan már elindult az Életrevalók! program őszi csoportja, de még most sem késő jelentkezni. A program célja, hogy elősegítsék a bevont fiatalok foglalkoztatási és szakmai fejlődési lehetőségeinek bővülését. A témában Szabó Annamáriával és Simon Szabolccsal, a program két képviselőjével beszélgettünk.

Orosz Fanni Flóra

Fotó: Orosz Fanni Flóra

A Hírös Cédrus Egyesület közreműködésével és a Norvég Alap az ifjúsági foglalkoztatásért támogatásán keresztül indulhat el ismét, 2023 szeptemberében, Kecskeméten az Életrevalók! program. A NEET-es fiatalok, olyan 25-29 év közötti életkorú személyek, akik adott időpontban nem vesznek részt képzésben, munkahelyünk nincs, jövedelemmel nem rendelkeznek. 

Az alábbi beszélgetésben többek között bemutatják a program célját, ismertetik a bő féléves foglalkozás felépítését és mechanikáját, megosztják az eddigi tapasztalataikat, és hangsúlyozzák, hogy nemcsak új ismeretekkel gazdagodhatnak a részvevők, hanem számos közösségi élménnyel is, amit később akár a munka világában is hasznosítani tudnak majd.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában