Fürdőzés

2023.07.30. 14:03

Strandok Éjszakája: Kecskeméten is várták a szórakozni vágyókat – videóval

Szombaton különleges éjszakai fürdőzésben vehettek részt a kecskemétiek, kicsik és nagyok egyaránt élvezték a nem mindennapi strandolást.

Orosz Fanni Flóra

Sok érdeklődőt vonzott a fürdő

Fotó: Orosz Fanni Flóra

 Idén tizennegyedik alkalommal rendezték meg a Strandok Éjszakáját, a Magyar Fürdőszövetség rendezvénysorozatát. A különleges éjszakai fürdőzést az ország számos településén megtartották, többek között Kecskeméten is.

A Kecskeméti Fürdőben egész napos programmal készültek a látogatóknak. Délelőtt és délután a kisgyermekes családoknak kedveztek, hiszen kézműves foglalkozások és gyerekprogramok várták a fürdő vendégeit. Este hat órától Rekop György, humorista szórakoztatta a közönséget, aki az esemény tematikájához igazította az előadását. Később, este kilenctől pedig DJ Afus zenélt, hiszen az éjszakai fürdőzés nemcsak a pancsolásról szól, hanem a szórakozásról is. Kicsik és nagyok egész éjszaka együtt táncoltak vagy éppen úszkáltak a hangulatvilágításban. 

A látogatók véleményére is kíváncsiak voltunk. Bán Zoltán, kecskeméti diák például már tavaly is részt vett a rendezvényen, és idén is a barátaival érkezett. Szerinte sokkal izgalmasabb éjszaka strandolni a sötétben, de a legjobban a fények és a zene tetszett nekik.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában